Slimačia paštéta s vyprážanou cibuľkou

Predvianočná zľava

Chuťovo veľmi jemná paštéta zo slimačieho mäsa druhu Helix Aspersa Maxima, obohatená o chuť vyprážanej cibuľky.

Zloženie: slimačie mäso Helix Aspersa Maxima 70%, bravčové mäso 20%, zelenina (mrkva, petržlen, zeler), vyprážaná cibuľa 3%, soľ, korenie.

Skladujte v suchu pri teplote do 30 °C, chráňte pred priamym slnečným svetlom, po otvorení uchovajte v chlade a spotrebujte do 3 dní. 

Výrobok zo slimákov, konzerva. Hmotnosť 130g.

 

7,50 € 8,50 €

Popis a servírovanie

Aby sme zachovali chute blízke vášmu srdcu, rozhodli sme sa pre slimačie mäso v kombinácii s bravčovým. Naším cieľom bolo dosiahnuť pocit typickej chuti slimačieho mäsa, ktoré dopĺňa jemný podtón starej známej bravčoviny.

Paštétu odporúčame podávať s kúskom chrumkavého do zlatista opekaného chleba, prípadne na sucho opečené malé kúsky bagetky, ktorú si doplníte podľa vašich predstáv našim výrobkom. K takto pripraveným jednohubkám vám odporúčame servírovať cherry paradajky či mladú jarnú cibuľku. Ak radi experimentujete, skúste náš produkt skombinovať aj s brusnicovou marmeládou. 

K výbornému jedlu patrí aj nemenej dobré víno ako Chardonnay a Ryzling rýnsky z bielych odrôd a Cabernet sauvignon z červených. Taktiež talianske červené perlivé víno Lambrusko je veľmi netradičná ale obzvlášť vhodná kombinácia k tejto pochúťke. Náš výrobok vám ponúkame aj v darčekovom balení.

Vyskúšajte sami alebo prekvapte vašich blízkych.