Slimačie mäso s delikátnym maslom

Predvianočná zľava

Každý, kto už niekedy v živote ochutnal slimačie pochúťky, tak nemohol minúť ani klasiku v podobe slimačieho mäsa s ochuteným maslom plnené v ulitách. 

Preto Vám prinášame túto pochúťku a to hneď v šiestich rôznych príchutiach. Nájdete medzi nimi stálu klasiku Burgund, ale aj iné varianty. Na úvod sme Vám pripravili mix všetkých príchutí, aby ste ich vedeli vyskúšať a neskôr zaradíme do ponuky aj taniere s konkrétnymi príchuťami.

Môžete vyskúšať naše slimáky v týchto príchutiach: 

po Burgundsky, po Španielsky, po Taliansky, pikantné, tekvicové, so syrom, 

Kvalita našich výrobkov je neporovnateľná s výrobkami, ktoré bežne kúpite na našom trhu a v obchodoch. Ak sa pýtate prečo, rozdiel je v spôsobe a dĺžke predprípravy mäsa. 

Predtým než slimáky sa naplnia späť do vyčistených ulít, prechádzajú prípravou, ktorá môže trvať od 30 minút do 5 hodín.  Čím dlhšie sa mäso pripravuje a varí vo vývare, tým je výsledok kvalitnejší. Naše slimáky pripravujeme 4 až 5 hodín a výsledok hovorí za seba. Vyskúšajte túto lahôdku a ponúknite aj svojim známym. 

Nižšie nájdete odporúčanie ako ich pripraviť a servírovať. 

Dobrú chuť Vám prajem!

7,50 € 9,50 €

Popis a servírovanie

Príprava tejto pochúťky je veľmi jednoduchá. Zvládne to každý. Slimáky sú balené na táckach, ktoré stačí vložiť do rúry a po dobu 10 -15 minút piecť pri teplote 180 - 200 °C. To, že pochúťka je pripravená na servírovanie, spoznáte podľa bublajúceho masla. 

Najlepší vnem Vám dodá konzumácia za horúca čerstvým chrumkavým pečivom alebo so zapečeným chlebom. Samozrejme, k tejto pochúťke je neodmysliteľné kvalitné biele alebo červené víno, ktoré odporúčame vybrať podľa príchutí masla.

Tu je niekoľko otázok , ktoré Vás môžu napadnúť. Ak máte aj ďalšie, kľudne nám ich pošlite. 

Ako sa to má jesť? Určite potrebujem k tomu špeciálny príbor. Nech Vás táto otázka vôbec netrápi. Nakoľko ulity sú horúce, musíte držať v jednej ruke servítku a tak chytiť ulitu, aby vás nepopálila. K vybratiu mäsa z ulity stačí obyčajná špajla, pomocou ktorej vyberiete mäsko z ulity a položíte buď na čerstvý kus bagety chleba alebo upečiete k tomu do zlatista bagetku do chrumkava. Každý podľa chuti. Na mäsko a bagetu nakvapkáte ochutené masielko z ulity a zjete pochúťku. 

Ako my to doručia? Nepokazí sa to? Doručujeme kuriérom v termoboxoch s ľadom. Produkt musí byť chladený a preto treba držať v chladničke. Minimálna trvanlivosť je 25 dní. Na obaloch uvádzame dátum minimálnej spotreby.

Nie je toho málo? Koľko je to porcií? Na jednej tácke je 12 ks ulít s mäsom. Je to veľmi sýte jedlo a 6 ks stačí pre jednu osobu s tým, že ak si k tomu dáte bagetky, potom budete určite najedený. Samozrejme, niekto vládze viac, niekto menej, ale 6ks stačí počítať pre jednu osobu. Ak to budete ponúkať ako predjedlo alebo len na spestrenie večierka, potom stačí počítať 3 -4 ks na jednu osobu.