Popis a servírovanie
Takto pripravené mäso v marináde je vhodné pre začínajúcich milovníkov slimačieho mäsa ale určite nie len pre nich. Garancia našich produktov spočíva v ich lahodnej, jemnej a novej chuti. Na zvýraznenie a obohatenie chuti vám odporúčame rôzne bylinky podľa vášho výberu, no nechajte sa uniesť prenikavou chuťou bazalky.
Tento typ produktu môžete podávať ako predjedlo s čerstvým chrumkavým pečivom alebo aj ako hlavné jedlo so širokým výberom talianskych cestovín. Jedná sa o veľmi obľúbený druh slimákov Talianskej kuchyni podávaný na rôzne spôsoby.
V talianskej kuchyni nemožno odpustiť kvalitné víno. K tejto pochúťke odporúčame z červených odrôd Cabernet franc, Rulandské modré a tiež talianske šumivé Lambrusco.