Paštéty a marinády

Predstavujeme Vám nové produkty. 

Žiadne nápady na večerné posedenie ? My vám s tým radi pomôžeme. Paštéty a marinády z našej ponuky sú tou najlepšou voľbou, ktorá vás môže zachrániť v každej situácii, či už ste doma, na cestách alebo organizujete nejakú party. Ide o novú radu produktov, ktorú prinášame na trh a ktoré samozrejme môžete zakúpiť aj cez náš e-shop. Patria sem trvanlivé konzervy a sušené slimačie mäso. Momentálne patria medzi naše najžiadanejšie produkty. Dovoľte nám vás o tom presvedčiť a vyskúšajte naše lahodné paštéty a rôzny iný výber podľa vašej chuti. Ponúkame ich aj samostatne a taktiež v darčekových baleniach. S týmito delikatesami určite prekvapíte svojich blízkych či hostí. Nájdete ich na našom e-shope.


Slimačia paštéta s vyprážanou cibuľkou. 

Chuťovo veľmi jemná paštéta zo slimačieho mäsa druhu Helix Aspersa Maxima, obohatená o delikátnu vyprážanú cibuľku.

Zloženie: slimačie mäso Helix Aspersa Maxima 70%, bravčové mäso 20%, zelenina (mrkva, petržlen, zeler), vyprážaná cibuľa 3%, soľ, korenie.

Aby sme zachovali chute blízke vášmu srdcu, rozhodli sme sa pre slimačie mäso v kombinácii s bravčovým. Naším cieľom bolo dosiahnuť pocit typickej chuti slimačieho mäsa, ktoré dopĺňa jemný podtón starej známej bravčoviny.

Paštétu odporúčame podávať s kúskom chrumkavého do zlatista opekaného chleba, prípadne na malé kúsky čerstvej bagetky, ktorú si doplníte podľa vašich predstáv naším výrobkom. K takto pripraveným jednohubkám vám odporúčame servírovať rajčinky či mladú jarnú cibuľku. Ak radi experimentujete, skúste náš produkt skombinovať aj s brusnicovou marmeládou.

K výbornému jedlu patrí aj nemenej dobré suché víno ako Chardonnay či Ryzling rýnsky z bielych odrôd a Cabernet sauvignon z červených. Taktiež talianske červené perlivé víno Lambrusko je veľmi netradičná ale obzvlášť vhodná kombinácia k tejto pochúťke. Náš výrobok vám ponúkame aj v darčekovom balení.


Slimáky v oleji s balkánskym syrom

Milujete jedinečné chute južného balkánu? Pripravili sme si pre vás exkluzívnu zmes chutí v oleji s balkánskym syrom. Ak ste odvážny, tak určite neváhajte vyskúšať toto nezvyčajné jedlo alebo darujte ho niekomu kto má rád rozmanité chute.

Zloženie: slimačie mäso Helix Aspersa Müller 65%, repkový olej, balkánsky syr, tymián, červená paprika, limetkové listy, korenie.

Slimačie mäso druhu Helix Aspersa Müller naložené s červenou paprikou a balkánskym syrom, ktoré zjemňujú jeho výslednú chuť. Výborná pochúťka pre tých, čo sa neboja vyskúšať chuť slimačieho mäsa prakticky v nezmenenej podobe.

Niekedy je menej viac, iba slimačie mäso, syr a korenie. Ideálne je servírovať s opečenou bagetkou a pochúťka k vínu je na stole behom okamihu. Z bielych vín odporúčame Rulandské biele a Chardonnay a z červených mladé Beaujolaise.



Slimáky v zeleninovej marináde. 

Bohatá porcia mäsa, ktoré ucítite v každom súste, doplnená o vyváženú chuť zeleninovej marinády, pripomínajúcej chuť domáceho leča dobrých letných dní.

Zloženie: slimačie mäso Helix Aspersa Müller 65%, mrkva, pór 13%, klíčky z fazule mungo, hrášok, biela kapusta, karfiol, červená paprika 5%, šampiňóny 4%, mladé hrachové struky 4%, paradajková marináda s bazalkou, soľ.

Takto pripravené mäso v marináde je vhodné pre začínajúcich milovníkov slimačieho mäsa ale určite nie len pre nich. Garancia našich produktov spočíva v ich lahodnej, jemnej a novej chuti. Na zvýraznenie a obohatenie chuti vám odporúčame rôzne bylinky podľa vášho výberu, no našou obľúbenou súčasťou je prenikavá chuť bazalky.

Tento typ produktu môžete podávať ako predjedlo s čerstvým chrumkavým pečivom alebo aj ako hlavné jedlo so širokým výberom talianskych cestovín. Jedná sa o veľmi obľúbený druh slimákov Talianskej kuchyni, podávaný na rôzne spôsoby.

V talianskej kuchyni nemožno odpustiť kvalitné vína ako Cabernet franc, Rulandské modré a tiež talianske šumivé víno Lambrusco.

Vyskúšajte sami alebo prekvapte vašich priateľov darčekovým balením.